top of page

 BEHANDELINGEN

Bij Clinic Dokter Charlotte wordt een analyse gemaakt van het gehele gezicht en je mimiek. Dit gebeurt door middel van 3D fotografie en tijdens het consult. In combinatie met jouw wens wordt vervolgens een persoonlijk behandelplan opgesteld met daarin de beste behandeling(en) voor jouw gezicht. Dat geeft het mooiste en langdurigste resultaat. Uiteraard bepaal je zelf welke behandeling(en) je hiervan wil ondergaan. 

IMG_0758.JPG

TARIEVEN

Clinic Dokter Charlotte maakt uitsluitend gebruik van de beste en veilige merken botox en fillers. Bekijk hier de tarieven.

b46a9dc5-3475-490e-8c1b-5651cd290c2a.JPG

BOTOX

Botox is een tijdelijke spierverslapper en werkt ondere andere goed tegen bewegingsrimpels en overactieve spieren. 

FILLERS

Een filler is een vulmiddel en wordt gebruikt om afwezig of verloren volume aan te vullen. Op die manier wordt een frisser uiterlijk gecreëerd en het verouderingsproces vertraagd. 

HUID-/HAARVERBETERING

Een bio-stimulator zorgt voor meer productie van collageen en elastine in de huid. Dit resulteert onder andere in een betere hydratatie,

versteviging van de structuur en een egalere teint.  

XL Hair stimuleert de haargroei en vetraagt de haaruitval.

ALLE BEHANDELINGEN

Voor het mooiste en langdurigste effect met een natuurlijk resultaat is vaak een combinatie van behandelingen het beste. We adviseren je graag over de mogelijkheden in een kosteloos en vrijblijvend consult. 

TARIEVEN
bottom of page