top of page

KLACHTEN

De medewerkers van Clinic Dokter Charlotte doen hun uiterste best om samen met u tot het beste resultaat te komen. Hierbij wordt aandacht besteed aan een eerlijk advies, A-merk producten en een zorgvuldige uitvoering van uw behandeling. Helaas kan het voorkomen dat u ondanks deze aandachtspunten toch niet volledig tevreden bent over de behandeling. Dit nemen wij zeer serieus en het is belangrijk om niet met deze onvrede te blijven rondlopen.

 

De eerste stap in deze situatie is een gesprek plannen met de behandelend arts zodat u uw klacht kunt bespreken. In veel gevallen berust de teleurstelling op een miscommunicatie en kan door hierover te praten tot een bevredigende oplossing worden gekomen.

 

Indien u er samen niet uitkomt kunt u terecht bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris; dit is een professionele bemiddelaar die uw klacht verwerkt en u ondersteunt bij het vervolg hiervan. Clinic Dokter Charlotte is aangesloten bij de erkende geschilleninstantie en klachtenregeling van DOKh. DOKh stelt ook de onafhankelijke klachtenfunctionaris beschikbaar.  

Eventueel kunt u ook direct contact zoeken met de onafhankelijke klachtenfunctionaris. 

 

Kijk hier voor de klachtenregeling van DOKh.

bottom of page