top of page
Dr Charlotte.jpg

DOKTER CHARLOTTE

COSMETISCH ARTS KNMG

Na het afronden van mijn studie geneeskunde aan het VUmc in Amsterdam heb ik met veel plezier een aantal jaar gewerkt als arts in het ziekenhuis.  

Eerst bij de chirurgie in Tergooi (Hilversum en Blaricum) en daarna bij de plastische chirurgie in het OLVG in Amsterdam. 

Al dat opereren was een perfecte voorbereiding op mijn specialisatie in de cosmetische geneeskunde! Nu houd ik mij full time bezig met injectables (botox en fillers) en heb inmiddels meer dan 4000 behandelingen uitgevoerd in verschillende klinieken zoals Esthetisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam Zuid. 

COMFORT!

Ik ben lid van de Nederlandse vereniging cosmetische geneeskunde (NVCG) en woon regelmatig masterclasses, congressen en nascholingen bij om mijn kennis te verbreden en up to date te houden.

De titel cosmetisch arts KNMG is sinds 2019 beschermd, alleen artsen met voldoende ervaring en kwaliteit in de cosmetische geneeskunde mogen deze titel dragen. Op die manier kun je makkelijk zien bij wie je veilig terecht kunt voor bijvoorbeeld injectable behandelingen. 

Het is ontzettend leuk om iemand te kunnen helpen er frisser uit te zien waardoor diegene zich ook beter voelt. 

Voor mij is het comfort van de cliënt en een natuurlijk resultaat heel belangrijk. De inrichting van de kliniek in Laren, hart van 't Gooi, is dan ook op dat doel afgestemd. 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Maak dan een afspraak voor een gratis vrijblijvend consult!

BIG-nummer 79920968201

NVCG-FullLockup-WrittenOut-FullColor-RGB.png
bottom of page