top of page

BUNNY LINES

De plooien in de huid die ontstaan bij het optrekken van de neus noemen we bunny lines, de beweging doet namelijk denken aan een snuffelend konijntje. Met de jaren kunnen deze lijnen ook zichtbaar blijven zonder dat je die beweging maakt; dit zijn rimpels. 

De beste behandeling is de oorzaak van de rimpel wegnemen, namelijk de beweging. Dit doen we door de spieren te ontspannen met botox

BEHANDELING: BOTOX BUNNY LINES
DUUR BEHANDELING: 5 MINUTEN
PIJN: MINIMAAL
ZICHTBAAR: NA 4-5 DAGEN
HERSTELTIJD: GEEN
RESULTAAT: RIMPELS VERDWIJNEN/VERZACHTEN
DUUR: 3 - 5 MAANDEN
PRIJS: €125,-
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 24 UUR GEEN ZON/SAUNA/SPORT

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en wordt alles uitgelegd.

 

Met een ultradun naaldje wordt botox in de spier gebracht. Op de plaatsen waar is geprikt kunnen kleine rode bultjes zichtbaar zijn, deze verdwijnen vanzelf binnen een uur. Soms ontstaat er een kleine blauwe plek of enige hoofdpijn, dit trekt meestal binnen een aantal dagen weg. Je kunt na 60 minuten gerust camouflage, arnica zalf of paracetamol gebruiken zo nodig.

Na 4-5 dagen zul je zien dat het begint in te werken, na 14 dagen werkt het volledig.

Voor een optimaal resultaat kun je het beste 24 uur hitte (zon/sauna) vermijden, niet sporten en de behandelde regio niet masseren. 

Zodra de beweging weer terugkomt kan de behandeling worden herhaald. 

Bunny Lines_edited.jpg

EFFECT

Botox zorgt ervoor dat de spieren op een bepaalde plek voor 3-5 maanden ontspannen blijven. 

​​

Plooien door beweging (dynamische lijnen) kunnen niet meer ontstaan en de huid krijgt tijd om te herstellen. Daardoor verzachten of verdwijnen rimpels in rust (statische lijnen) in de loop van de tijd.

bottom of page