top of page

FIJNE LIJNEN

Fijne, oppervlakkige lijnen of krassen ontstaan over het algemeen op plaatsen waar de huid herhaaldelijk in een bepaalde plooi wordt geduwd. Bijvoorbeeld rond de mond en op de wangen. Dit kan door beweging komen maar ook 'slaaprimpels' komen wel eens voor, deze zijn meestal verticaal. 

Met fillers kun je de lijntjes heel oppervlakkig, op een natuurlijke manier opvullen. Wanneer er sprake is van huidverslapping kan een aanvullende behandeling met skinboosters of Profhilo aan te raden zijn voor een optimaal resultaat. 

BEHANDELING: FILLER FIJNE LIJNEN
DUUR BEHANDELING: 15 - 30 MINUTEN
PIJN: MATIG (VERDOVENDE CREME)
ZICHTBAAR: DIRECT
HERSTELTIJD: 0-14 DAGEN (BIJ BLAUWE PLEK)
RESULTAAT: FIJNE LIJNEN VERDWIJNEN/VERZACHTEN
DUUR: 6 - 12 MAANDEN
PRIJS: VANAF €325,-
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 24 UUR GEEN SPORT + 2 WEKEN
GEEN ZON/SAUNA
GEMIDDELD NODIG: 0,5 - 2 ML

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en wordt alles uitgelegd.

 

Nadat het gebied met verdovende crème is ingesmeerd wordt de filler met een ultradun naaldje vlak onder de huid, in de rimpel geplaatst. Na de behandeling is enige roodheid en zwelling zichtbaar, dit verdwijnt meestal binnen een uur. Regelmatig ontstaan hierbij ook blauwe plekjes, deze trekken meestal weg in 4-14 dagen. Je kunt na 24u gerust camouflage of arnica zalf gebruiken zo nodig.

Het leuke van fillers; je ziet direct resultaat! Het heeft wel even tijd nodig om te settelen,  na 6-8 weken is het resultaat het mooist.    

Voor een optimaal resultaat kun je het beste 24u niet sporten en 2 weken hitte (zon/sauna) en andere laser-/schoonheidsbehandelingen vermijden. 

Zodra je merkt dat de lijntjes weer dieper worden kan de behandeling worden herhaald. 

Fijne lijnen_edited.jpg

EFFECT

Een filler geeft volume en blijft in de huid gemiddeld 6-12 maanden op zijn plek zitten. 

​​

  • Lijntjes verdwijnen/verzachten

  • Jongere uitstraling  

bottom of page