top of page

FRONS

Botox in de frons is verreweg de meest uitgevoerde injectable behandeling. De redenen lopen uiteen; om rimpels te behandelen of te voorkomen, om de wenkbrauwen wat te liften en zo bijvoorbeeld een ooglidcorrectie nog even uit te stellen, om hoofdpijn te verminderen of een boze/norse blik op te fleuren. 

 

De frons is een beweging die we maken als we boos, geconcentreerd of tegen de zon in kijken. In de huid wordt een plooi getrokken en op den duur kan op die plek een lijn in rust blijven staan; een rimpel.

 

De beste behandeling is in dit geval de oorzaak van de rimpel wegnemen, namelijk de beweging. Dit doen we door de spieren te ontspannen met botox. 

BEHANDELING: BOTOX FRONS
DUUR BEHANDELING: 5 -10 MINUTEN
PIJN: MINIMAAL
ZICHTBAAR: NA 4-5 DAGEN
HERSTELTIJD: GEEN
RESULTAAT: RIMPELS VERDWIJNEN/VERZACHTEN
DUUR EFFECT: 3-5 MAANDEN
PRIJS: €175,-
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 24 UUR GEEN ZON/SAUNA/SPORT

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en wordt alles uitgelegd.

 

Met een ultradun naaldje wordt botox in de spier gebracht. Op de plaatsen waar is geprikt kunnen kleine rode bultjes zichtbaar zijn, deze verdwijnen vanzelf binnen een uur. Soms ontstaat er een kleine blauwe plek of enige hoofdpijn, dit trekt meestal binnen een aantal dagen weg. Je kunt na 60 minuten gerust camouflage, arnica zalf of paracetamol gebruiken zo nodig.

Na 4-5 dagen zul je zien dat het begint in te werken, na 14 dagen werkt het volledig.

Voor een optimaal resultaat kun je het beste 24 uur hitte (zon/sauna) vermijden, niet sporten en de behandelde regio niet masseren. 

Zodra de beweging weer terugkomt kan de behandeling worden herhaald. 

Frons_edited.jpg

EFFECT

Botox zorgt ervoor dat de spieren op een bepaalde plek voor 3-5 maanden ontspannen blijven. 

​​

Plooien door beweging (dynamische lijnen) kunnen niet meer ontstaan en de huid krijgt tijd om te herstellen. Daardoor verzachten of verdwijnen rimpels in rust (statische lijnen) in de loop van de tijd.

bottom of page