top of page
Haarbehandeling

HAARVERBETERING

Heb je last van dunner wordend haar of haaruitval? Hiervoor zijn tal van mogelijke oorzaken, maar veruit de meest voorkomende reden is alopecia androgenetica. Dit is erfelijk, leeftijdgebonden en komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Van alle mannen krijgt ongeveer 70% hiermee te maken, meestal volgens een typisch "mannelijk patroon"; beginnend bij de inhammen en het achterhoofd. Bij vrouwen wordt juist het haar bovenop het hoofd dunner.  

Een bekende behandeling hiervoor is natuurlijk een operatieve haartransplantatie, maar er is vaak ook verbetering mogelijk met injectables!

HUIDVERBETERING
XL Hair afbeelding.jpeg

XL HAIR

XL Hair is een injectable tegen haarverlies voor mannen en vrouwen. Het stimuleert de  haargroei in de bestaande haarfollikels en reactiveert de inactieve haarfollikels door de hoofdhuid te voeden met effectieve ingrediënten. Het verlengt zo de levensfase van de haar en dit resulteert in meer, steviger en dikker haar.

Meer weten? Klik hier

Ben je benieuwd of je een goede kandidaat bent voor deze behandeling? Maak dan gemakkelijk online een afspraak voor een intake. 

bottom of page