top of page

HALS LIJNEN

De hals en/of decolleté kunnen rimpeltjes krijgen, meestal is dit het gevolg van veroudering en de houding tijdens het slapen. De huid verliest elasticiteit en stevigheid en kan minder goed gehydrateerd raken. 

Afhankelijk van de mate van lijnen en/of veroudering kan een gepaste behandeling worden gekozen. Met fillers kun je de rimpeltjes opvullen. Wanneer er sprake is van huidverslapping kan een (aanvullende) behandeling met skinboosters of Profhilo uitkomst bieden. In geval van zichtbare strengen is botox de beste optie. 

BEHANDELING: FILLER HALS
DUUR BEHANDELING: 20 - 30 MINUTEN
PIJN: MATIG (VERDOVENDE CREME)
ZICHTBAAR: DIRECT
HERSTELTIJD: 0-14 DAGEN (BIJ BLAUWE PLEK)
RESULTAAT: FIJNE LIJNEN VERZACHTEN
DUUR: 6 - 12 MAANDEN
PRIJS: VANAF €425,-
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 24 UUR GEEN SPORT + 2 WEKEN
GEEN ZON/SAUNA
GEMIDDELD NODIG: 1 - 2 ML

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en wordt alles uitgelegd.

 

Nadat het gebied met verdovende crème is ingesmeerd wordt de filler met een ultradun naaldje vlak onder de huid, in de rimpel geplaatst. Na de behandeling is enige roodheid en zwelling zichtbaar, dit verdwijnt meestal binnen een uur. Regelmatig ontstaan hierbij ook blauwe plekjes, deze trekken meestal weg in 4-14 dagen. Je kunt na 24u gerust camouflage of arnica zalf gebruiken zo nodig.

Het leuke van fillers; je ziet direct resultaat! Het heeft wel even tijd nodig om te settelen,  na 6-8 weken is het resultaat het mooist.  

Voor een optimaal resultaat kun je het beste 24u niet sporten en 2 weken hitte (zon/sauna) en andere laser-/schoonheidsbehandelingen vermijden. 

Zodra je merkt dat de lijntjes weer dieper worden kan de behandeling worden herhaald. 

Jawslimming_edited.jpg

EFFECT

Een filler geeft volume en blijft in de hals gemiddeld 6-12 maanden op zijn plek zitten. 

​​

  • Rimpels verminderen

  • Jongere uitstraling 

bottom of page