top of page

HANDEN

Soms verraden de handen eerder iemands leeftijd dan het gezicht. Met de jaren wordt niet alleen de huid dunner en minder elastisch, ook de onderhuidse opvulling van de handrug kan teruglopen waardoor de handen er ingevallen uitzien. 

Afhankelijk van de mate van veroudering kan een gepaste behandeling worden gekozen. Met fillers kun je de handen op een natuurlijke manier weer volume (terug)geven. Wanneer er alleen sprake is van huidverslapping kan een behandeling met skinboosters of Profhilo voldoende zijn. 

BEHANDELING: FILLER HANDEN
DUUR BEHANDELING: 20 MINUTEN
PIJN: MATIG 
ZICHTBAAR: DIRECT
HERSTELTIJD: 0-14 DAGEN (BIJ BLAUWE PLEK)
RESULTAAT: JONGERE HANDEN
DUUR: 6 - 12 MAANDEN
PRIJS: VANAF €800,-
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 24 UUR GEEN SPORT + 2 WEKEN
GEEN ZON/SAUNA
GEMIDDELD NODIG: 2-3 ML

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en wordt alles uitgelegd.

 

Met een canule wordt de filler egaal over de handrug verdeeld. Na de behandeling kan enige roodheid zichtbaar zijn, dit verdwijnt meestal binnen een uur. Soms ontstaat er zwelling of een blauwe plek, deze trekken meestal weg in 4-10 dagen. Je kunt direct je bezigheden weer hervatten, eventueel kan je na 24u gerust camouflage of arnica zalf gebruiken zo nodig.

Het leuke van fillers; je ziet direct resultaat! Het heeft wel even tijd nodig om te settelen,  na 6-8 weken is het resultaat het mooist.   

Voor een optimaal resultaat kun je het beste 24u niet sporten en 2 weken hitte (zon/sauna) en andere schoonheidsbehandelingen vermijden. Bij zwelling kun je de handen hoog houden. 

Zodra je merkt dat de handen weer meer invallen kan de behandeling worden herhaald. Vaak heb je dan minder product nodig dan de eerste keer. 

Handen_edited.jpg

EFFECT

Een filler geeft volume en blijft in de handen gemiddeld 10-12 maanden op zijn plek zitten. 

​​

  • Rimpels verminderen

  • Zachtere vorm, geassocieerd met jeugdigheid en gezondheid   

bottom of page