top of page

JUKBEENDEREN

De jukbeenderen/wangen (midface) zijn de fundering van elk gezicht. Daarnaast worden prominente jukbeenderen geassocieerd met jeugdigheid en geven een sterke uitstraling. Wanneer je op deze plek (te) weinig volume hebt kan dat er vermoeid, ouwelijk of zelfs vormeloos (saggy) uitzien. Met make-up kun je de contour enigszins accentueren, maar helaas zal dit geen invloed hebben op de functie als fundering.  

Met fillers kan de fundering van het gezicht worden verstevigd en/of de contour worden verbeterd op een natuurlijke manier maar wel met een indrukwekkend resultaat. 

BEHANDELING: FILLER JUKBEENDEREN
DUUR BEHANDELING: 15-20 MINUTEN
PIJN: MINIMAAL
ZICHTBAAR: DIRECT
HERSTELTIJD: 0-14 DAGEN (BIJ BLAUWE PLEK)
RESULTAAT: LIFT MIDFACE/ACCENTUEREN VORM
DUUR: 6 - 12 MAANDEN
PRIJS: VANAF 425,-
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 24 UUR GEEN SPORT + 2 WEKEN
GEEN ZON/SAUNA
GEMIDDELD NODIG: 1-4 ML

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en wordt alles uitgelegd.

 

Met een dun naaldje of canule wordt de filler op zijn plek gebracht. Na de behandeling kan enige roodheid zichtbaar zijn, dit verdwijnt meestal binnen een uur. Op deze plaats komt zwelling vaak voor, welke over het algemeen na 1-2 dagen al sterk is verminderd. Heel soms ontstaat een blauwe plek. Je kunt na 24u gerust camouflage of arnica zalf gebruiken zo nodig.

Het leuke van fillers; je ziet direct resultaat! Het heeft wel even tijd nodig om te settelen,  na 6-8 weken is het resultaat het mooist.  

Voor een optimaal resultaat kun je het beste 24u niet sporten en 2 weken hitte (zon/sauna) en andere schoonheidsbehandelingen vermijden. 

Zodra je merkt dat de jukbeenderen weer platter worden kan de behandeling worden herhaald. Meestal is dan minder product nodig dan de eerste keer. 

Jukbeen_edited.jpg

EFFECT

Een filler geeft volume en blijft in dit gebied gemiddeld 6-12 maanden op zijn plek zitten. 

​​

  • Verbeterde contour

  • Lift van jukbeenderen

  • Versteviging en subtiele lift van de onderste gezichtshelft zoals mondhoeken

  • Vermindering van rimpels en neuslippenplooi

  • Optisch slanker gezicht   

bottom of page