top of page

KAAKLIJN

Met een zachte kaaklijn kun je geboren worden maar kan ook ontstaan door verslapping van de huid. Een zachte kaaklijn zorgt voor een wat weke uitstraling, wat vooral bij mannen als storend kan worden ervaren en door een verslapte kaaklijn kunnen de welbekende hamsterwangen (jowls) ontstaan. 

 

Met fillers kun je de contour accentueren, verstrakken of herstellen. Soms kan een aanvullende behandeling van de kin of eventuele verslapte huid aan te raden zijn voor een optimaal resultaat. 

BEHANDELING: FILLER KAAKLIJN
DUUR BEHANDELING: 15-30 MINUTEN
PIJN: MATIG
ZICHTBAAR: DIRECT
HERSTELTIJD: 0-14 DAGEN (BIJ BLAUWE PLEK)
RESULTAAT: STRAKKERE KAAKLIJN
DUUR: 6 - 12 MAANDEN
PRIJS: VANAF €800,-
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 24 UUR GEEN SPORT + 2 WEKEN
GEEN ZON/SAUNA
GEMIDDELD NODIG: 2-4 ML

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en wordt alles uitgelegd. 

 

Met een dun naaldje of canule wordt de filler op zijn plek gebracht. Na de behandeling kan enige roodheid zichtbaar zijn, dit verdwijnt vanzelf binnen een uur. Soms kun je een paar dagen last hebben van een beurs gevoel waarvoor je 3-4 keer per dag 2 paracetamol mag innemen zo nodig. Op deze plek is de kans iets groter op een blauwe plek welke meestal wegtrekt in 4-10 dagen. Je kunt na 24u gerust camouflage of arnica zalf gebruiken.   

Het leuke van fillers; je ziet direct resultaat! Het heeft wel even tijd nodig om te settelen,  na 6-8 weken is het resultaat het mooist.  

Voor een optimaal resultaat kun je het beste 24u niet sporten en 2 weken hitte (zon/sauna) en andere schoonheidsbehandelingen vermijden. 

Zodra je merkt dat de kaaklijn weer minder strak wordt kan de behandeling worden herhaald, meestal heb je dan minder product nodig dan de eerste keer.  

KAAKLIJN.jpg

EFFECT

Een filler geeft volume en blijft ter plaatse van de kaaklijn gemiddeld 6-12 maanden op zijn plek zitten. 

​​​​​​

  • Strakkere, meer gedefinieerde kaaklijn

  • Hamsterwangen (jowls) verminderen/verdwijnen

  • Sterkere en/of jongere uitstraling

  • Verminderen/verdwijnen eventuele onderkin

bottom of page