top of page

LIPPEN

De lippen zijn een bepalend onderdeel van het gezicht waarbij volume, verhouding en symmetrie een belangrijke rol spelen. Wanneer je niet bent gezegend met volle lippen van jezelf of wanneer het volume met de leeftijd is afgenomen, kunnen fillers een uitkomst bieden. Maar accentueren of opfrissen is natuurlijk ook mogelijk. 

 

Mooie, volle lippen worden geassocieerd met schoonheid en jeugdigheid. Maar wat onder mooi en vol wordt verstaan kan voor iedereen anders zijn. Vooraf wordt daarom uitgebreid besproken wat de wensen zijn en welke techniek en product hierbij het beste past. 

BEHANDELING: FILLER KIN
DUUR BEHANDELING: 15 MINUTEN
PIJN: GEMIDDELD (VERDOVENDE CREME)
ZICHTBAAR: DIRECT
HERSTELTIJD: 0-14 DAGEN (BIJ BLAUWE PLEK)
RESULTAAT: VERBETEREN VORM +
VERZACHTENLIJNEN
DUUR: 6 - 12 MAANDEN
PRIJS: VANAF €325,-
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 24 UUR GEEN SPORT + 2 WEKEN
GEEN ZON/SAUNA
GEMIDDELD NODIG: 0,5 - 2 ML

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en wordt alles uitgelegd. Er wordt maximaal 1ml per behandeling gebruikt, het kan dus zijn dat er voor jouw ideale volume meerdere behandelingen nodig zijn met steeds minimaal 2-4 weken ertussen. 

 

Nadat het gebied met verdovende crème is ingesmeerd wordt de filler met een ultradun naaldje in de lippen gebracht. Na de behandeling is enige roodheid zichtbaar, dit verdwijnt binnen een uur. Zeer regelmatig ontstaan er zwelling en blauwe plekjes, dit trekt meestal weg in 4-14 dagen. Ook droge lippen komen voor. Je kunt na 4u gerust vaseline, balsem, camouflage, lippenstift of arnica zalf gebruiken zo nodig. Je krijgt voor de eerste dag een steriel zakje vaseline mee dat je direct kunt aanbrengen. 

Het leuke van fillers; je ziet direct resultaat! Het heeft wel even tijd nodig om te settelen,  na 6-8 weken is het resultaat het mooist.  

Voor een optimaal resultaat kun je het beste 24u niet sporten en 2 weken hitte (zon/sauna) en andere laser-/schoonheidsbehandelingen vermijden. 

Zodra je merkt dat het volume weer afneemt kan de behandeling worden herhaald. 

EFFECT

Een filler geeft volume en blijft in de lippen gemiddeld 4-8 maanden op zijn plek zitten. 

​​​​

  • Vollere lippen

  • Verbeterde verhouding boven-/onderlip 

  • Verbetering van eventuele asymmetrie 

  • Lijntjes in en om de lippen verdwijnen/verzachten

  • Jongere uitstraling  

bottom of page