top of page

NEUSLIPPENPLOOI

De neuslippenplooi is de lijn vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken, hier gaat de wang over in de huidkleurige bovenlip. Wanneer je lacht gaan de mondhoeken omhoog en bollen de wangen op, waardoor de lijn wordt gevormd; een natuurlijke plooi die iedereen heeft, ook baby's! Naarmate we ouder worden nemen de botmassa en de vetpockets in de jukbeenderen en wangen af waardoor de huid naar voren en omlaag kan gaan zakken. De plooi wordt dieper en kan een verouderde, vermoeide en zelfs soms ontevreden uitstraling geven, terwijl je je (hopelijk) helemaal niet zo voelt! 

De oorzaak van een dieper wordende neuslippenplooi is meestal volumeverlies rond het jukbeen en de wangen. Liever behandelen we de oorzaak in plaats van de plooi zelf, omdat je die plooi nodig hebt om voluit te kunnen lachen. 

BEHANDELING: FILLER NEUSLIPPENPLOOI
DUUR BEHANDELING: 10 MINUTEN
PIJN: MATIG
ZICHTBAAR: DIRECT
HERSTELTIJD: 0-14 DAGEN (BIJ BLAUWE PLEK)
RESULTAAT: VERZACHTEN PLOOI
DUUR: 6 - 12 MAANDEN
PRIJS: VANAF €425,-
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 24 UUR GEEN SPORT + 2 WEKEN
GEEN ZON/SAUNA
GEMIDDELD NODIG: 1 - 2 ML

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en wordt alles uitgelegd.

 

Met een dun naaldje of canule wordt de filler op zijn plek gebracht. Na de behandeling kan enige roodheid zichtbaar zijn, dit verdwijnt meestal binnen een uur. Heel soms ontstaat een blauwe plek, deze trekt meestal weg in een paar dagen. Je kunt na 24u gerust camouflage of arnica zalf gebruiken zo nodig.

Het leuke van fillers; je ziet direct resultaat! Het heeft wel even tijd nodig om te settelen,  na 6-8 weken is het resultaat het mooist.  

Voor een optimaal resultaat kun je het beste 24u niet sporten en 2 weken hitte (zon/sauna) en andere schoonheidsbehandelingen vermijden. 

Zodra je merkt dat de plooi weer dieper wordt kan de behandeling worden herhaald. 

NLP_edited.jpg

EFFECT

Een filler geeft volume en blijft in de neuslippenplooi gemiddeld 6-12 maanden op zijn plek zitten. 

​​

  • De plooi wordt verzacht

  • Lijntjes verdwijnen of verzachten  

  • Het gezicht ziet er frisser en opgewekter uit  

bottom of page