top of page
  • Charlotte Franke

Nieuwe behandelingen in 2023

Het leuke van cosmetische geneeskunde is dat het vak zich continu blijft vernieuwen! Afgelopen jaar ben ik weer naar veel congressen, nascholingen en trainingen geweest om op de hoogte te blijven van de beste en nieuwste ontwikkelingen. Met veel plezier kan ik aankondigen dat er 4 nieuwe behandelingen bij komen. Sculptra, viscoderm hydrobooster, RRS Eyes en XL Hair. Lees gauw verder om te zien of er iets voor jou bij zit!Sculptra: een sterke biostimulator tegen volumeverlies en huidverslapping die niet alleen de eigen cellen (fibroblasten) in de huid stimuleert om meer collageen en elastine aan te maken, maar ook meer fibroblasten aantrekt! Dubbel effect dus, naast een zeer langdurig resultaat van wel 2 jaar. Meer weten? Klik hier.


Viscoderm hydrobooster: een skinbooster speciaal voor bewegingslijntjes zoals de kraaienpootjes, rokerslijntjes en op het voorhoofd. Ben je geen goede kandidaat voor botox, wil je dit liever niet of geeft het onvoldoende resultaat op de rimpels rond je ogen/voorhoofd/mond? Viscoderm hydrobooster is een uniek product dat op deze plekken de huid strecht, gladder en steviger maakt, zonder de beweeglijkheid te verminderen! Klik hier voor meer informatie.


RRS Eyes: een van de moeilijkste problemen is vochtwallen. Als je gevoelig bent voor het vasthouden van vocht onder je ogen zijn de opties beperkt; botox en hyaluronzuur fillers kunnen het zelfs erger maken! RRS Eyes is een serum dat helpt met het afvoeren van vocht en ondertussen ook de huid gezonder en steviger maakt. Bye bye puffy eyes! Benieuwd geworden? Meer informatie vind je hier.


XL Hair: een haarbooster die in slaap gesukkelde haarfollikels weer wakker schudt en de haaruitval remt. Naarmate we ouder worden gebeurt er ook wat met ons haar... Bij mannen trekt de haargrens zich terug en ontstaan inhammen en dunner wordend haar op het achterhoofd. Bij vrouwen blijft de haargrens over het algemeen bespaard, maar doet het probleem zich meer bovenop het hoofd voor. XL Hair is een hairbooster die de hoofdhuid weer optimaliseert zodat de haarfollikels beter en langduriger haren van goede kwaliteit kunnen produceren. Op deze pagina kun je er meer over vinden.


Wil je graag een afspraak maken voor een behandeling of een vrijblijvend en gratis consult? Dat kan, klik hier!

Comments


bottom of page