top of page

PROFHILO

Profhilo is 100% puur hyaluronzuur en zorgt voor een verbetering van de huidstructuur. Het stimuleert je eigen collageen en elastine aanmaak en gaat op die manier huidverslapping tegen. Door het hyaluronzuur wordt de huid daarnaast ook goed gehydrateerd waardoor je huid er gezonde en stralend uitziet. 

 

Dit type hyaluronzuur geeft geen volume en is dus geen filler! Ideaal als je wel goed voor je huid wil zorgen, maar (nog) geen verandering wil in de vorm van je gezicht.

Profhilo kan voor het gelaat worden gebruikt maar werkt ook uitstekend voor andere plaatsen met huidverslapping zoals de hals, decolleté, buik en ledematen. Voor behandelingen op het lichaam is de Profhilo Body kit ontwikkeld; hier zit meer hyaluronzuur, een verzorgende patch en body creme in, zodat je het resultaat thuis verder kan optimaliseren. 

De behandeling bestaat meestal uit een kuur van 2 of 3 behandelingen, afhankelijk van het te behandelen gebied en de mate van huidverslapping.

BEHANDELING: PROFHILO
DUUR BEHANDELING: 1 TOT 3 KEER 15 MIN
PIJN: MATIG
ZICHTBAAR: OPTIMALE RESULTAAT NA 3 MND
HERSTELTIJD: 0-3 DAGEN (BIJ BLAUWE PLEK)
RESULTAAT: VERBETEREN/VERSTEVIGEN HUID
DUUR: 6-12 MAANDEN
PRIJS: VANAF €625,- (KUUR 2 BEHANDELINGEN)
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 1 DAG NIET SPORTEN, GEEN ZON/SAUNA/ANDERE GEZICHTSBEHANDELINGEN ONDERGAAN. 
GEMIDDELD NODIG: 2 BEHANDELINGEN

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen, wordt gekeken of je een goede indicatie hebt voor Sculptra en wordt alles uitgelegd.

De behandeling bestaat meestal uit een kuur van 2 of 3 behandelingen met steeds 4 weken ertussen

 

Met een ultradunne naald wordt het product vlak onder de huid geplaatst. Na de behandeling kan er enige roodheid en zwelling zichtbaar zijn op de injectieplaatsen, dit verdwijnt binnen een paar uur. Heel soms ontstaat een kleine blauwe plek, deze trekt meestal weg in een paar dagen. Je kunt na 4 uur gerust camouflage of arnica zalf gebruiken zo nodig.  

Voor een optimaal resultaat kun je de dag van de behandeling het beste niet sporten en grote hitte (zon/sauna) en andere gezichtsbehandelingen vermijden. 

Als je het effect wil onderhouden wordt geadviseerd elk jaar een enkele behandeling te ondergaan. 

Wangen Filler Laren Clinic Dokter Charlotte.jpg

EFFECT

  • Stevigere huid

  • Betere huidstructuur

  • Egalere teint

  • Betere hydratatie

  • Gezonde, meer jeugdige glow

bottom of page