top of page

SCULPTRA

Sculptra is een sterk product tegen huidverslapping en werkt het beste voor de slapen, wangen en kaaklijn. Het kan ook ingezet worden om volume toe te voegen op deze plaatsen. 

Huidverslapping van bijvoorbeeld de hals, decolleté, buik en ledematen kan ook met Sculptra worden verbeterd. 

 

Het is een bio-stimulator gebaseerd op de natuurlijke stof poly-L-melkzuur en verstevigt en verbetert de kwaliteit van de huid. Niet alleen door de collageen en elastine aanmaak in de bestaande fibroblasten te stimuleren, maar daarnaast ook door extra fibroblasten in de huid aan te trekken. 

Dit zorgt voor een heel natuurlijk resultaat met strakkere huid, meer hydratatie, een egalere teint en glowy look. Omdat het een langdurig proces is van je eigen cellen zal het resultaat zich langzaam ontwikkelen in de loop van 6 maanden. Een groot voordeel is dat je er daardoor ook lang plezier van hebt!

De behandeling bestaat meestal uit een kuur van 2 of 3 behandelingen van 1 of meerdere flacons, afhankelijk van de mate van huidverslapping en volume behoefte.

BEHANDELING: SCULPTRA
DUUR BEHANDELING: 1 TOT 3 KEER 30-45 MIN
PIJN: MATIG
ZICHTBAAR: OPTIMALE RESULTAAT NA 6 MND
HERSTELTIJD: 0-3 DAGEN (BIJ BLAUWE PLEK)
RESULTAAT: VERBETEREN/VERSTEVIGEN HUID
DUUR: 18-24 MAANDEN
PRIJS: VANAF €625,- (1x1 FLACON)
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 5 DAGEN, 5 KEER PER DAG, 5 MINUTEN MASSEREN. 1-2 WEKEN GEEN ZON/SAUNA/ANDERE GEZICHTSBEHANDELINGEN ONDERGAAN. 
GEMIDDELD NODIG: 1-3 FLACONS PER BEHANDELING

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen, wordt gekeken of je een goede indicatie hebt voor Sculptra en wordt alles uitgelegd.

De behandeling bestaat meestal uit een kuur van 2 of 3 keer met ongeveer 6 weken ertussen. 

 

Met een canule wordt het product vlak onder de huid geplaatst. Na de behandeling kan er enige roodheid zichtbaar zijn, dit verdwijnt meestal binnen een paar uur. Soms ontstaat een kleine blauwe plek, deze trekt meestal weg in een paar dagen. Je kunt na 4 uur gerust camouflage of arnica zalf gebruiken zo nodig.

Na de behandeling is het heel belangrijk dat de poly-L-melkzuur partikels goed verdeeld worden door 5 dagen lang, 5 keer per dag, 5 minuten te masseren. 

Voor een optimaal resultaat kun je de dag van de behandeling het beste niet sporten en 1-2 weken grote hitte (zon/sauna) en andere gezichtsbehandelingen en ingrepen bij de tandarts vermijden. 

Als je het effect wil onderhouden wordt geadviseerd elk jaar een enkele behandeling te ondergaan. 

Wangen Filler Laren Clinic Dokter Charlotte.jpg

EFFECT

  • Strakkere huid

  • Betere huidstructuur

  • Egalere teint

  • Betere hydratatie

  • Gezonde, meer jeugdige glow

bottom of page