top of page

TRAANGOOT

De traangoot is de regio onder je ogen, hier kun je last hebben van diepte, wallen, vocht of donkere kringen. Soms is dat aangeboren, maar het kan ook met de jaren ontstaan. De huid wordt minder stevig en elastisch en de vetkussentjes en botmassa nemen af van de jukbeenderen, wangen en bovenkaak. De 'fundering' van de traangoot valt daardoor weg en zo kan diepte ontstaan, soms doorlopend tot in de wangen, ook kunnen de onderoogleden gaan hangen. Donkere kringen zien we vaak bij een getinte huidskleur, dit is meestal een pigment probleem. 

 

Diepte kan worden opgevuld door middel van een filler. Vaak is daarnaast behandeling van de gehele oogregio (slapen, jukbeenderen en wangen) aan te raden voor een optimaal resultaat. Soms kan worden geadviseerd tot chirurgische behandeling. 

Heb je vooral last van puffy eyes (vochtophoping onder je ogen)? Kijk dan eens bij de RRS Eyes behandeling. 

BEHANDELING: FILLER TRAANGOOTJES
DUUR BEHANDELING: 15-20 MINUTEN
PIJN: MINIMAAL
ZICHTBAAR: DIRECT
HERSTELTIJD: 0-14 DAGEN (BIJ BLAUWE PLEK)
RESULTAAT: VERMINDEREN WALLEN
DUUR: 8 - 24 MAANDEN
PRIJS: VANAF €425,-
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 24 UUR GEEN SPORT + 2 WEKEN
GEEN ZON/SAUNA
GEMIDDELD NODIG: 1-2 ML

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en wordt alles uitgelegd.

 

Via slechts één prikgaatje wordt de filler met een canule op zijn plek gebracht. Dit is de meest veilige manier om de behandeling uit te voeren. Erna kan een klein rood bultje zichtbaar zijn, deze verdwijnt vanzelf binnen een uur. Enige zwelling of een blauwe plek kunnen ook voorkomen. Je kunt hier na 24u gerust camouflage of arnica zalf tegen gebruiken zo nodig.

Het leuke van fillers; je ziet direct resultaat! Het heeft wel even tijd nodig om te settelen,  na 6-8 weken is het resultaat het mooist.  

Voor een optimaal resultaat kun je het beste 24u niet sporten en 2 weken hitte (zon/sauna), het vliegtuig, massage en andere schoonheidsbehandelingen vermijden. 

Zodra de diepte weer ontstaat kan de behandeling worden herhaald. 

Wangen_edited.jpg

EFFECT

Een filler geeft volume en blijft ter plaatse van de traangoten gemiddeld 8-24 maanden op zijn plek zitten. 

​​​

  • De diepte wordt opgevuld

  • Wallen verdwijnen/verminderen

  • Uitgeruste en frisse blik

  • Donkere kringen vallen minder op 

bottom of page