top of page

WANGEN

Ingevallen wangen zien we met regelmaat na gewichtsverlies of met de jaren, maar kunnen ook van nature voorkomen. In het Engels noemen de zit wel eens een skeletonized look. Dit kan gepaard gaan met een rimpelige huid door verlies van stevigheid en elasticiteit maar dat hoeft niet per se. Met of zonder rimpels, ingevallen wangen kunnen al snel zorgen voor een ongezonde, ouwelijke of verdrietige uitstraling zonder dat je je zo voelt!

Met fillers kun je de wangen op een natuurlijke manier weer wat volume (terug)geven. Wanneer er sprake is van huidverslapping kan een aanvullende behandeling met een skinbooster of Profhilo aan te raden zijn voor een optimaal resultaat. 

BEHANDELING: FILLER WANGEN
DUUR BEHANDELING: 15 MINUTEN
PIJN: MATIG
ZICHTBAAR: DIRECT
HERSTELTIJD: 0-14 DAGEN (BIJ BLAUWE PLEK)
RESULTAAT: HERSTELLEN/VERZACHTEN VORM
DUUR: 6 - 12 MAANDEN
PRIJS: VANAF €800,-
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 24 UUR GEEN SPORT + 2 WEKEN
GEEN ZON/SAUNA
GEMIDDELD NODIG: 2-4 ML

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en wordt alles uitgelegd.

 

Met een canule wordt de filler egaal over de wangen verdeeld. Na de behandeling kan enige roodheid zichtbaar zijn, dit verdwijnt meestal binnen een uur. Soms ontstaat een blauwe plek, deze trekt meestal weg in 4-10 dagen. Je kunt na 24u gerust camouflage of arnica zalf gebruiken zo nodig.

Het leuke van fillers; je ziet direct resultaat! Het heeft wel even tijd nodig om te settelen,  na 6-8 weken is het resultaat het mooist.

Voor een optimaal resultaat kun je het beste 24u niet sporten en 2 weken hitte (zon/sauna) en andere schoonheidsbehandelingen vermijden. 

Zodra je merkt dat de wangen weer meer invallen kan de behandeling worden herhaald. Vaak heb je dan minder product nodig dan de eerste keer. 

Wangen_edited.jpg

EFFECT

Een filler geeft volume en blijft in de wangen gemiddeld 6-12 maanden op zijn plek zitten. 

​​

  • Rimpels verminderen

  • Zachtere vorm, geassocieerd met jeugdigheid

  • Gezondere, jongere en meer opgewekte uitstraling  

bottom of page