top of page

WENKBRAUWLIFT

De positie van de wenkbrauw is van verschillende factoren afhankelijk. Allereerst natuurlijk van je genen, maar ook de neerwaartse trekkracht van een spier kan van invloed zijn. Met de jaren kunnen de wenkbrauwen daarnaast door het verouderingsproces wat gaan zakken. 

Wanneer de lage stand door een spier komt dan kun je deze ontspannen met botox. Vaak wordt de wenkbrauwlift gecombineerd met botox van de frons voor een optimaal resultaat.

Het kan ook zijn dat een filler behandeling een betere oplossing is. Tijdens het consult wordt bekeken en geadviseerd welke behandeling het beste bij jouw situatie past. 

BEHANDELING: BOTOX WENKBRAUWLIFT
DUUR BEHANDELING: 5 -10 MINUTEN
PIJN: MINIMAAL
ZICHTBAAR: NA 4-5 DAGEN
HERSTELTIJD: GEEN
RESULTAAT: SUBTIELE LIFT
DUUR EFFECT: 3-5 MAANDEN
PRIJS: €125,- (+ FRONS €275,-)
VRIJBLIJVEND CONSULT: GRATIS
NAZORG: 24 UUR GEEN ZON/SAUNA/SPORT

BEHANDELING

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en wordt alles uitgelegd.

 

Met een ultradun naaldje wordt botox in de spier gebracht. Op de plaatsen waar is geprikt kunnen kleine rode bultjes zichtbaar zijn, deze verdwijnen vanzelf binnen een uur. Soms ontstaat er een kleine blauwe plek of enige hoofdpijn, dit trekt meestal binnen een aantal dagen weg. Je kunt na 60 minuten gerust camouflage, arnica zalf of paracetamol gebruiken zo nodig.

Na 4-5 dagen zul je zien dat het begint in te werken, na 14 dagen werkt het volledig.

Voor een optimaal resultaat kun je het beste 24 uur hitte (zon/sauna) vermijden, niet sporten en de behandelde regio niet masseren. 

Zodra je de wenkbrauw weer omlaag kunt trekken kan de behandeling worden herhaald. 

Wenkbrauwlift_edited.jpg

EFFECT

Botox zorgt ervoor dat de spieren op een bepaalde plek voor 3-5 maanden ontspannen blijven. 

  • Een subtiele lift van de uiteinden van de wenkbrauwen

  • Wil je de gehele wenkbrauw positie iets liften? Kies dan voor een wenkbrauwlift in combinatie met behandeling van de frons met botox. 

bottom of page